Bescherm jouw
Bedrijf tegen Ransomware.

Houd jouw organisatie hacker vrij met SecureMe2 Cyberalarm. Doordat Cyberalarm alarm slaat bij ransomware en ander kwaadaardig verkeer kan iedereen in jouw organisatie veilig internetten.

Beveilig jouw organisatie voordat het te laat is.

Wij maken cyberweerbaarheid toegankelijk en betaalbaar.

50% van de bedrijven krijjgt te maken met digitale criminaliteit. Een groot deel daarvan is ransomware, het nieuws staat er vol mee. Als jouw IT-omgeving is bevroren zit er vaak weinig anders op dan te betalen of een hele nieuwe omgeving op te bouwen.

Wat is Ransomware

Ransomware is schadelijke software met het doel gevoelige bestanden, computers of hele bedrijven te gijzelen. Het voordeel met Ransomware is dat na een infectie binnen de organisatie het vaak langer duurt voordat een bedrijf gegijzeld wordt. 

De ransomware moet namelijk verspreid worden daarvoor zijn meer hacks en tijd nodig. Bij elke ransomware aanval heeft een hacker dus al een tijd toegang gehad tot digitale bedrijf.

Hoe bescherm ik mij?

Voorkomen is dus veel beter dan genezen. Het start met het voorkomen dat de eerste ransomware software in je bedrijf wordt geplaatst. Snij daarom hackers de pass af, monitor je netwerk en grijp in met cyberalarm. 

Goede beveiliging, trainingen, regelmatig updaten, voorkomen van Shadow IT/IoT en het monitoren van IoT zijn minimale stappen om digitaal te kunnen acteren.

Probeer
Cyberalarm
nu gratis.

Stel je IT-landschap veilig en voorkom ransomware.

Eenvoudig in gebruik

Met Cyberalarm kun je elk netwerk monitoren, onafhankelijk van complexiteit en zonder extra training

Uitgebreide Threat Intelligence

Cyberalarm is aangesloten op de beste bronnen van nieuwe IT gevaren van het internet, door deze bronnen te combineren blijf je hackers een stap voor.

Gedetailleerde analyse

Integreer cyberveiligheid in processen door alarmen analyse, vind trends en maak eenvoudig rapporten, zonder dat er training nodig is. Je bent aantoonbaar In-Control

Geeft precies het inzicht dat we
als organisatie nodig hebben

5/5

“Het werkt heel goed. Zo detecteerde het systeem bijvoorbeeld direct ook een netwerkprinter die vanuit Oekraïne werd benaderd via een openstaande poort . Achteraf viel de impact mee, maar dat had ik zonder deze oplossing nooit gezien.”

Maasstad Ziekenhuis
Maasstad Ziekenhuis

John (teamlead)

Stel je vraag
aan Alexander.

Alexander Zwiep

085-060 5424