De Partners van SecureMe2

SecureMe2 heeft actieve partners die het SAM Cyber Alarm en aan verwante producten verkopen. Er is een geografische dekking over de Benelux en een actief beleid om lead-generatie voor de partners te bewerkstelligen. Door het groeiende ecosysteem is SecureMe2 in staat om een gezonde marge te bieden en een middel om meer business te kunnen doen bij uw bestaande klanten.

Ook partner worden ?

Ook interesse in een partnership. Neem contact op via het formulier of stuur een e-mail naar [email protected] t.a.v. Channel Management. We nemen dan contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Nationaal Cybersecuritybeeld 2020:

"Snelle detectie kan gevolgen beperken, maar over het algemeen duurt het lang. Het vroegtijdig detecteren van aanvallen is een basismaatregel. Des te eerder, des te beter. Dat blijft echter voor veel organisaties een complexe opgave."

"Volgens een onderzoek was in 2019 de gemiddelde detectietijd van een aanval 56 dagen. Deze gemiddelde detectietijd is niet in verhouding met de snelheid waarmee een aanvaller zijn doel kan bereiken. Die heeft slechts enkele uren nodig. In het jaarbeeld staat dat actoren snel misbruik maken van gepubliceerde kwetsbaarheden. Ook wanneer de aanvaller op minder snel succes uit is, bijvoorbeeld voor spionage, kan snelle detectie de schade beperken."

Verhoog uw weerbaarheid direct! 

SAM Cyber Alarm

Deze website maakt gebruik van twee type cookies: voor de juiste vormgeving en het gebruik van geanonimiseerde bezoekstatistieken via Google Analytics. Meer informatie kunt u vinden in ons Privacy Beleid.