Versterk je cyberweerbaarheid.

Wij dromen van een digitale wereld waar iedereen, over de hele wereld en op elk moment van de dag, veilig gebruik kan maken van online diensten.

Jouw partner in
cyberweerbaarheid

SecureMe2 zorgt ervoor dat organisaties van alle formaten veilig gebruik kunnen maken van online oplossingen. Met SecureMe2 Cyberalarm kun je precies zien wat er in je IT-landschap gebeurt en heb je altijd grip op je digitale bedrijf. Cyberalarm  analyseert  je netwerkverkeer 24/7, herkent kwaadaardig gedrag én alarmeert direct wanneer je risico loopt.

Over SecureMe2

SecureMe2 is in 2016 opgericht met als doel het beste Network Intrusion Detection System te bouwen en bij te dragen aan een veiligere wereld. De oprichters zijn ervan overtuigd dat veel potentie voor beveiliging onbenut blijft door onwetendheid. Hier valt dus veel winst te behalen. Het bedrijf maakt MKB en enterprise organisaties weerbaarder tegen de alsmaar groter wordende dreiging van digitale criminaliteit. 

Hoe we dat doen

SecureMe2 biedt slimme technologie op een toegankelijke manier. SecureMe2 Cyberalarm voert 24/7 analyses uit op al het netwerkverkeer binnen de IT-infrastructuur, herkent kwaadaardig gedrag en slaat direct alarm wanneer een bedrijf risico loopt. Op dit moment voorkomen meer dan 850 bedrijven dagelijks een cyberaanval met SecureMe2 cybersecurity oplossingen.

Onze bedrijfs- certificeringen.

Wij dromen van een digitale wereld waar iedereen, over de hele wereld en op elk moment van de dag, veilig gebruik kan maken van online diensten.

POB1842

Onze klanten vertellen.

“Wij managen elke dag de security uitdagingen van de Open Universiteit met Cyberalarm, dat heeft er tot nu toe voor gezorgd dat we geen vervelende ervaringen hebben gehad. Wij waren de eersten die een security test van onze brancheorganisatie SURF detecteerden.”

IT-specialist – Open Universiteit

Wij staan voor jullie klaar.

Alexander Zwiep

Founder and CCO

Hans van Beek

Founder and CTO

Aad van Boven

Founder and CEO

Direct je IT landschap veiligstellen?

Neem contact op met onze security specialisten