Cybersecurity made in Europe

SecureMe2 heeft het label ontvangen omdat:

  • Wij in Europa gevestigd zijn: bedrijven die in aanmerking komen voor het label moeten geregistreerd zijn en hun hoofdkantoor hebben in Europa. SecureMe2 heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Nederland.
  • Wij zijn in handen van Europese burgers: volgens ECSO mag er in de eigendomskring geen sprake zijn van een overwicht van buitenlandse eigenaren. SecureMe2 is zelfs 100% Nederlands. Nederlandse founders, investeerders en ontwikkelaars.
  • Europa onze primaire markt is: wij hebben aangetoond dat 100% van onze R&D op het gebied van cyberbeveiliging en 100% van onze werknemers zich in de EU27, de EVA- en EER-landen en/of het VK bevinden. SecureMe2 levert primair aan Europese organisaties en aan ondernemingen in het Verenigd Koningrijk.
  • Wij hebben geloofwaardige diensten: SecureMe2 heeft bewezen dat we voldoen aan de basiseisen van ENISA’s ‘Indispensable baseline security requirements for secure ICT products and services’. Wij hebben een POB vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid voor het uitvoeren van Digitaal Forensisch Onderzoek.
  • De wijze waarop we met gegevens en privacy en privacy omgaan aantoonbaar juist is, SecureMe2 heeft laten zien dat wij voldoen aan de eisen van de AVG/GDPR.
  • SecureMe2 is ISO-27001 en NEN7510 gecertificeerd met een uitgebreide Verklaring van Toepasselijkheid.

SecureMe2 oplossingen

Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat organisaties hun digitale weerbaarheid verhogen. SecureMe2 levert hiervoor Cyberalarm. Een eenvoudige en effectieve manier om aantoonbaar in control te komen. Cyberalarm kan geleverd en ingezet worden door uw eigen IT-partner. Zo is het gebruik van onze diensten eenvoudig en vertrouwd.

Het label CYBERSECURITY MADE IN EUROPE wordt in Nederland verstrekt door HSD Security Delta.