SecureMe2
Cyberalarm
voor MKB.

Met het SecureMe2 Cyberalarm kun je precies zien wat er in je IT-landschap gebeurt en heb je altijd grip op je digitale bedrijf.

laptop
inner-content
0

Tb

per seconde aan data geanalyseerd
0

+

Computers continu gemonitord

Wij maken cyberweerbaarheid toegankelijk en betaalbaar.

Heb jij je cyberweerbaarheid aantoonbaar op orde?

Veel organisaties vinden het moeilijk om hun cyberveiligheid te beoordelen of hier een financiële waarde aan te hangen. Het bepalen van het budget dat nodig is om een goede strategie op te zetten en de juiste middelen te kiezen is dan ook lastig.

mijncyberalarm dahboard
MijnCyberalarm Dashboard
Ontwikkeling en ondersteuning in Nederland

Geen buitenlandse regels en voorschriften of invloed van geopolitieke spanningen

Compleet onafhankelijk van IT-leveranciers

Onafhankelijke bepaling van de kwaliteit van je IT-landschap, zonder belangenverstrengeling

Direct 24/7 realtime inzicht, zonder configuratie

Cyberalarm is binnen een paar minuten geïnstalleerd en biedt direct realtime inzicht

Eenvoudig en overzichtelijk dashboard

Cyberweerbaarheid is niet slechts een IT, maar een business continuïteit aangelegenheid

Wat is het?

Het SecureMe2 Cyberalarm is een Network Intrusion Detection System (NIDS), een systeem dat gedrag analyseert op basis van het observeren van je netwerkverkeer. 

Alle apparaten die verbonden zijn aan je netwerk hebben een IP-adres en zijn zo dus onderdeel van het netwerkverkeer van je bedrijf, dus ook de slimme koelkast in de lunchruimte.

Hoe werkt het?

Het SecureMe2 Cyberalarm voert 24/7 analyses uit op al het netwerkverkeer binnen je IT-landschap, herkent kwaadaardig gedrag en slaat direct alarm wanneer je bedrijf risico loopt. 

Het geeft hierbij een realtime analyse over het gedrag van je apparatuur en detecteert wanneer er gecommuniceerd wordt met afwijkende bestemmingen.

Start nu met
Cyberalarm
voor MKB.

Stel je IT-landschap veilig

Hardware appliances/sensor
Een hardware appliance is een (mini-)computer waarop de SecureMe2 Cyberalarm  software van SecureMe2 is geïnstalleerd. Direct klaar voor gebruik. Doordat het centrale platform al draait zal direct na installatie van de appliance gestart worden met analyse van het netwerkverkeer.

SecureMe2 levert het Cyberalarm-1 en Cyberalarm-2 voor het MKB.

Monitoring
Een alarmsysteem moet werken. SecureMe2 bewaakt het adequaat functioneren van de probe.

Dashboard
Het gepersonaliseerde en overzichtelijke dashboard geeft realtime inzicht in de alarmmeldingen uit jouw netwerk.

Services
Kom je er niet uit? SecureMe2 kan extra dienstverlening leveren om te helpen met de duiding van de alarmen en het oplossen van de issues.

Wat is een Mirror- of SPAN-poort
Een SPAN of Mirror poort maakt het mogelijk om een kopie van het netwerkverkeer aan te bieden aan de SecureMe2 Cyberalarm appliance. Deze poort vertraagt het netwerk niet en bij een technische storing van een probe gaan de primaire bedrijfsprocessen door.

Hoe het werkt

  • De installatie is zeer eenvoudig: er wordt slechts een kastje geplaatst tussen de router en de switch of een Mirror port direct op de router of switch. De handleiding is niet langer dan 1 A4.

  • Er hoeft niets ingesteld of geconfigureerd te worden aan het Cyberalarm. Na plaatsing in het netwerk wordt direct al het verkeer gescand op kwaadaardig gedrag. Door uitgebreide analyse – op basis van bestemming en gedrag afgezet tegen de tijd – kan ongewenst en afwijkend verkeer direct ontdekt worden. Elk kwartier worden de nieuwe dreigingen verwerkt in de systemen van SecureMe2 Cyberalarm en wordt uw netwerkverkeer daarmee vergeleken. 

  • Direct na installatie bewaakt SecureMe2 Cyberalarm 24/7 je netwerk, waarbij indringers gevolgd worden en je ze voor kunt zijn. Er wordt direct alarm geslagen bij een afwijkende situatie, wat zorgt voor een veiliger gevoel.

  • Cyberveiligheid zou niet moeilijk moeten zijn. Het MijnSecureMe2 Cyberalarm portaal is dus gemaakt met de focus op gebruiksvriendelijkheid. Het gepersonaliseerde en overzichtelijke dashboard geeft realtime inzicht en je hebt dus snel de juiste informatie om het probleem op te lossen.

  • Door het SecureMe2 samenwerken met digitale forensische onderzoeksbureaus, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven met gespecialiseerde juridische kennis op het gebied van cybercriminaliteit, bieden we een compleet pakket aan van diensten om elke situatie aan te kunnen pakken. 

Wat betekent het voor jouw organisatie?

Als betrouwbare partner voor cyberveiligheid is onze grootste prioriteit je te ondersteunen en ontzorgen in cyberveiligheid, zodat je uiteindelijk de controle weer terug in handen krijgt. Met behulp van onze uitgebreide ervaring en jarenlange inzichten kunnen we de continuïteit van jouw bedrijf optimaliseren. Het herkennen opsporen van kwaadaardige activiteiten is hierbij één van de belangrijkste pijlers. 

SecureMe2 heeft een IDS platform ontwikkeld dat volledig onafhankelijk is van een leverancier van ICT-producten en/of diensten. Hierdoor kunnen wij onze diensten en product zonder enige vorm van belangenverstrengeling aanbieden en zijn wij daarnaast in staat een objectief oordeel te vellen over de kwaliteit van je ICT infrastructuur. Met gemakkelijk implementeerbare hardware en software tegen lage kosten, willen wij het voor kleinere organisaties ook mogelijk maken om zich nog weerbaarder te maken tegen cybercriminaliteit. 

Een hack is voor elke organisatie een ramp. Het kan onder andere de continuïteit van de business negatief beïnvloeden doordat controle over kritieke systemen wordt overgenomen of deze worden beschadigd en kan zorgen voor commerciële schade en reputatieschade, bijvoorbeeld bij datalekken van klant- of persoonsgegevens. 

Het SecureMe2 Cyberalarm ondersteunt de weerbaarheid van jouw organisatie tegen digitale bedreigingen. Het zorgt ervoor dat jouw organisatie kan blijven draaien, terwijl je door middel van realtime inzicht controle en inzicht  hebt in je netwerk. Het ontzorgt je door 24/7 een digitaal oogje in het zeil te houden. Hiermee  voorkom je hacks, datalekken en uiteindelijk AVG boetes.

Eenvoudig in gebruik

Met het Cyberalarm kan iedereen zijn netwerk beveiligen, zonder training of grote tijdsinvestering. De beheerslast is erg laag voor een organisatie

Uitgebreide Threat Intelligence

Door het combineren van zeer veel unieke bronnen ontstaat een compleet en altijd actueel beeld van nieuwe gevaren

Gedetailleerde analyse

Bekijk al je alarmen, detecteer gevaren, vind trends en maak rapportages in het eenvoudig te bedienen dashboard

Geeft precies het inzicht dat we

als organisatie nodig hebben
5/5

“Het werkt heel goed. Zo detecteerde het systeem bijvoorbeeld direct ook een netwerkprinter die vanuit Oekraïne werd benaderd via een openstaande poort . Achteraf viel de impact mee, maar dat had ik zonder deze oplossing nooit gezien.”

Maasstad Ziekenhuis
Maasstad Ziekenhuis

John - Teamleider

Stel je vraag
aan Alexander.

Alexander Zwiep - CCO
Alexander Zwiep

085-060 5424