SecureMe2
Cyberalarm Pro voor Enterprise.

Met SecureMe2 Cyberalarm Pro kun je precies zien wat er in je IT-landschap gebeurt en heb je altijd grip op je digitale bedrijf. 

laptop
inner-content
0

Tb

per seconde aan data geanalyseerd
0

+

Computers continu gemonitord

Wij maken cyberweerbaarheid toegankelijk en betaalbaar.

Heb jij je cyberweerbaarheid aantoonbaar op orde?

Veel organisaties vinden het moeilijk om hun cyberveiligheid te kwalificeren of een financiële waarde aan te hangen. Het bepalen van het budget dat nodig is om een goede strategie op te zetten is dan ook lastig.

mijncyberalarm dahboard
MijnCyberalarm Dashboard
Ontwikkeling en ondersteuning in Nederland

Geen buitenlandse regels en voorschriften of invloed van geopolitieke spanningen

Compleet onafhankelijk van IT-leveranciers

Onafhankelijke bepaling van de kwaliteit van je IT-landschap, zonder belangenverstrengeling

Direct 24/7 realtime inzicht, zonder configuratie

Cyberalarm is binnen een paar minuten geïnstalleerd en biedt direct realtime inzicht

Effectief en overzichtelijk dashboard

Cyberweerbaarheid is niet slechts een IT, maar een business continuïteit aangelegenheid

Wat is het?

Het SecureMe2 Cyberalarm Pro is een Network Intrusion Detection System (NIDS). Met een een sensor welke gedrag analyseert op basis van het observeren van je netwerkverkeer. 

Vrijwel alle apparaten die verbonden zijn aan je netwerk hebben een IP-adres en zijn zo dus onderdeel van het netwerkverkeer van je bedrijf, dus ook de slimme koelkast in de lunchruimte.

Hoe werkt het?

SecureMe2 Cyberalarm voert 24/7 analyses uit op al het netwerkverkeer binnen je IT-landschap, herkent kwaadaardig gedrag en slaat direct alarm wanneer je bedrijf risico loopt. 

Het geeft hierbij een realtime analyse over het gedrag van je apparatuur en detecteert wanneer er gecommuniceerd wordt met afwijkende bestemmingen.

Start nu met
Cyberalarm Pro voor Enterprise.

Stel je IT-landschap veilig

Sensor als appliance
Een sensor is een server waarop de Cyberalarm Pro software van SecureMe2 is geïnstalleerd. Direct klaar voor gebruik. Doordat de centrale backend van het platform al draait zal direct na installatie van de sensor gestart worden met analyse van het netwerkverkeer.

– SecureMe2 levert de SecureMe2 Cyberalarm Pro-10, Pro-100 en Pro-1000
– Uitvoering mogelijk als Tower (SecureMe2 Cyberalarm-Pro-10T)
– Uitvoering als Rack-server (Pro-2,Pro-10, Pro-100, Pro-1000)
– Bandbreedte analyse capaciteit tot 4 Gbps per appliance (Pro-1000)
– Toegevoegde bandbreedte footprint maximaal 1%
– Geen vertraging door analyse. 0% latency
– Redundantie op voeding en harde schijven mogelijk
– Multi-Span/Mirror input mogelijk

Virtuele probes
Op VMWare, Hyper-V of Virtualbox gebaseerde virtuele appliances zijn snel inzetbaar. 

MyCyberalarm dashboard
Direct inzicht in alle alarmen. Mogelijkheden tot whitelisten en filtering.

Integraties
Koppel het klantportaal via Syslog, een REST-API of e-mail aan uw eigen SIEM of Service Management Tooling.

Monitoring
Een alarmsysteem moet werken. SecureMe2 bewaakt het adequaat functioneren van de appliance.

Services
Kom je er niet uit? SecureMe2 kan extra dienstverlening leveren om te helpen met de duiding van de alarmen en het oplossen van de issues.

Hoe het werkt

  • De installatie is zeer eenvoudig: er wordt slechts een kastje geplaatst tussen de router en de switch of een Mirror port direct op de router of switch. De handleiding is niet langer dan 1 A4.
  • Er hoeft niets ingesteld of geconfigureerd te worden. Na plaatsing in het netwerk wordt direct al het verkeer gescand op kwaadaardig gedrag. Door uitgebreide analyse – op basis van bestemming en gedrag afgezet tegen de tijd – kan ongewenst en afwijkend verkeer direct ontdekt worden. Elk kwartier worden de nieuwe dreigingen verwerkt in de systemen van SecureMe2 Cyberalarm en wordt uw netwerkverkeer daarmee vergeleken. 
  • Direct na installatie bewaakt SecureMe2 Cyberalarm 24/7 je netwerk, waarbij indringers gevolgd worden en je ze voor kunt zijn. Er wordt direct alarm geslagen bij een afwijkende situatie, wat zorgt voor een veiliger gevoel.
  • Cyberveiligheid zou niet moeilijk moeten zijn. Het MijnSecureMe2 Cyberalarm portaal is dus gemaakt met de focus op gebruiksvriendelijkheid. Het gepersonaliseerde en overzichtelijke dashboard geeft realtime inzicht en je hebt dus snel de juiste informatie om het probleem op te lossen.
  • Door het SecureMe2 Cyberalarmenwerken met digitale forensische onderzoeksbureaus, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven met gespecialiseerde juridische kennis op het gebied van cybercriminaliteit, bieden we een compleet pakket aan van diensten om elke situatie aan te kunnen pakken. 
  • Het is beschikbaar voor zowel kleine als grote bedrijven, als mini-appliance, server-based (zowel tower als rack-mounted,) en als virtuele appliance onder VMWare, HyperV of VirtualBox. 

Wat betekent het voor jouw organisatie?

Als betrouwbare partner voor cyberveiligheid is onze grootste prioriteit je te ondersteunen en ontzorgen in cyberveiligheid, zodat je uiteindelijk de controle weer terug in handen krijgt. Met behulp van onze uitgebreide ervaring en jarenlange inzichten kunnen we de continuïteit van jouw bedrijf optimaliseren. Het herkennen opsporen van kwaadaardige activiteiten is hierbij één van de belangrijkste pijlers. 

SecureMe2 heeft een IDS platform ontwikkeld dat volledig onafhankelijk is van een leverancier van ICT-producten en/of diensten. Hierdoor kunnen wij onze diensten en product zonder enige vorm van belangenverstrengeling aanbieden en zijn wij daarnaast in staat een objectief oordeel te vellen over de kwaliteit van je ICT infrastructuur. Met gemakkelijk implementeerbare hardware en software tegen lage kosten, willen wij het voor kleinere organisaties ook mogelijk maken om zich nog weerbaarder te maken tegen cybercriminaliteit. 

Een hack is voor elke organisatie een ramp. Het kan onder andere de continuïteit van de business negatief beïnvloeden doordat controle over kritieke systemen wordt overgenomen of deze worden beschadigd en kan zorgen voor commerciële schade en reputatieschade, bijvoorbeeld bij datalekken van klant- of persoonsgegevens. 

SecureMe2 Cyberalarm ondersteunt de weerbaarheid van jouw organisatie tegen digitale bedreigingen. Het zorgt ervoor dat jouw organisatie kan blijven draaien, terwijl je door middel van realtime inzicht controle en inzicht  hebt in je netwerk. Het ontzorgt je door 24/7 een digitaal oogje in het zeil te houden. Hiermee  voorkom je hacks, datalekken en uiteindelijk AVG boetes.

Eenvoudig in gebruik

Met het Cyberalarm kun je elk netwerk monitoren, onafhankelijk van complexiteit en zonder extra training

Uitgebreide Threat Intelligence

Door het combineren van meerdere bronnen ontstaat een compleet en altijd actueel beeld van nieuwe gevaren. Elk kwartier wordt de data geactualiseerd

Gedetailleerde analyse

Integreer cyberveiligheid in processen door alarmen analyse, vind trends en maak eenvoudig rapporten. Aantoonbaar In-Control

Geeft precies het inzicht dat we
als organisatie nodig hebben

5/5

“Het werkt heel goed. Zo detecteerde het systeem bijvoorbeeld direct ook een netwerkprinter die vanuit Oekraïne werd benaderd via een openstaande poort . Achteraf viel de impact mee, maar dat had ik zonder deze oplossing nooit gezien.”

Maasstad Ziekenhuis
Maasstad Ziekenhuis

John (teamlead)

Stel je vraag
aan Alexander.

Alexander Zwiep - CCO
Alexander Zwiep

085-060 5424