SAM

Scan Analyse Manage

Het SAM Cyber Alarm scant 24×7 uw netwerk op kwaadaardig gedrag. Realtime analyse of er niet gecommuniceerd wordt met foute bestemmingen, of het gedrag van uw apparatuur niet anders doet dan normaal en een zeer eenvoudige alarmering zodat snel de juiste maatregelen genomen kunnen worden. 

SAM is eenvoudig te installeren. Tussen de router en de switch of met een Mirror port direct op de switch of router. De handleiding is niet langer dan één A4.

Er hoeft niets ingesteld te worden op SAM. Na plaatsing in het netwerk wordt direct al het verkeer beoordeeld op kwaadaardig gedrag.

Doordat het platform van SecureMe voor SAM al voor duizenden klanten actief is, is de implementatietijd niet langer dan het plaatsen van het kastje.

Cyber Security moet niet moeilijk zijn. Het MijnSAM portaal is dus gemaakt op basis van eenvoudig gebruik. Alarmen inzien zonder poespas. Snel de informatie om het probleem op te lossen.

Direct na installatie bewaakt SAM 24×7 uw netwerk. Direct alarm bij een ongewenste situatie. Een veilig gevoel.

Met het MijnSAM portaal direct alle informatie

Liever een SAM in uw 19" rack ?

De SAM-Pro-1 heeft alle eigenschappen van de SAM-1 maar dan als rack-mount versie. Een handig display toont de status van de SAM en of alle aansluitingen goed zijn gemaakt. 

Neem contact op voor de beste prijs voor uw situatie!