Security Engineer

Cybercrime!

Organisaties willen zich hier graag tegen beschermen.

Is cybersecurity jouw passie en ligt hier jouw expertise? Is het bezig zijn met het doorgronden van netwerken en security datgene waar je energie van krijgt? Dan zijn we op zoek naar jou! Samen gaan we ons Cyberalarm product implementeren bij klanten, ondersteunen, verbeteren en de beste NDR-oplossing ter wereld maken.

Over SecureMe2

Wat ga je doen?

Als Network & Security Engineer heb je een veelzijdige rol. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren en het uitvoeren van architecturen en implementaties voor onze klanten. Dit gebeurt voornamelijk in Nederland, maar kan ook in speciale gevallen in het buitenland voorkomen. Heeft een klant een probleem met de Cyberalarm implementatie en kan ons partnernetwerk het niet oplossen, dan sta jij paraat. Je analyseert en komt snel met een passende oplossing. Jou ontgaat niets en je hebt een goed overzicht van welke gevolgen bepaalde acties kunnen hebben. Hier sta je gelukkig niet alleen voor. Je bent namelijk onderdeel van het SecureMe2 team. Je collega’s bieden hulp waar nodig. Jij houdt ze op de hoogte van de gang van zaken en is er iets wat jij hen nog kan leren dan zijn ze ook bij jou aan het juiste adres.

Wie ben jij?

Met jouw enthousiasme grijp je elke uitdaging vol gas aan. Met een creatieve, effectieve en soms wat ongewone werkwijze weet je de briljantste oplossingen te bedenken.

Daarnaast beschik je over:

Wat krijg je hiervoor terug?

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse, neem contact op via [email protected]