Cyber Security Support

SecureMe2 bedient vele organisaties met het SAM Cyber Alarm en weet daardoor als geen ander wat er gebeurt in netwerken waar de preventieve maatregelen falen. Met die kennis zijn we in staat om organisaties snel te helpen met de noodzakelijke acties om de besmetting weg te nemen.

Door de samenwerking met digitaal forensische onderzoeksbureau’s, verzekeringmaatschappijen en bedrijven met gespecialiseerde juridische kennis op het gebied van digitale criminaliteit bieden we een compleet pakket aan diensten om elke situatie de baas te kunnen.

Bel 085-060 5424 om in contact te komen met SecureMe2

Training en Presentaties

Naast het leveren van technische oplossingen en support kan SecureMe2 met haar uitgebreide ervaring helpen met het trainen van uw medewerkers of het geven van presentaties. De diepgang hangt af van de toehoorder en we stemmen deze dan ook op het publiek af. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Training

In deze training geven we de toehoorders een eerste blik in de wereld van Cyber Security. Door inzicht te geven in de motivaties van een hacker, de stand der techniek en hoe de mens zich afsluit voor de (vaak ontzichtbare) gevaren. We ronden af met de een set van instructies hoe mensen zichzelf thuis direct aanzienlijk weerbaarder kunnen maken zonder extra kosten.

De afgelopen jaren hebben we onze huizen en bedrijven vol gehangen met verbonden apparatuur. Het zongenaamde Internet-of-Things. Hartstikke handig maar het heeft een keerzijde. Door deze te kennen ben je in staat om jezelf beter te beschermen tegen de gevaren van IoT.

Op de zaak gebruik je ICT op een andere manier dan thuis. Vaak is het bij een bedrijf beter geregeld qua cyber security maar de mens speelt een enorme rol of de preventieve maatregelen voldoende effectief zijn. Herken je bijvoorbeeld een Phising-mail of CEO-fraude? Het is eenvoudiger jezelf en het bedrijf weerbaarder te maken als je de dreiging beter begrijpt.

Voorkom identiteitsdiefstal. Maar wat is dat eigenlijk en hoe kan ik mijzelf daar dan tegen beschermen? Die vragen worden beantwoord en de deelnemer krijgt inzicht hoe hij of zij zichzelf veel beter kan wapenenen tegen de online gevaren. 

Presentaties

In deze presentatie geven we de toehoorders een eerste blik in de wereld van Cyber Security. Door inzicht te geven in de motivaties van een hacker, de stand der techniek en hoe de mens zich afsluit voor de (vaak ontzichtbare) gevaren. We ronden af met de Top-Tips hoe mensen zichzelf thuis direct aanzienlijk weerbaarder kunnen maken zonder extra kosten.

We hebben ons de afgelopen jaren volledig gefocussed op preventieve maatregelen om onze ICT-omgevingen te beschermen. Dat is niet meer voldoende. Maar hoe weet je nu dat een preventieve maatregel heeft gefaald? Detectieve middelen zijn nodig. Hoe werkt dat dan en hoe zou je er gebruik van kunnen maken om de impact van Cyber Criminaliteit te beperken.

Nationaal Cybersecuritybeeld 2020:

"Snelle detectie kan gevolgen beperken, maar over het algemeen duurt het lang. Het vroegtijdig detecteren van aanvallen is een basismaatregel. Des te eerder, des te beter. Dat blijft echter voor veel organisaties een complexe opgave."

"Volgens een onderzoek was in 2019 de gemiddelde detectietijd van een aanval 56 dagen. Deze gemiddelde detectietijd is niet in verhouding met de snelheid waarmee een aanvaller zijn doel kan bereiken. Die heeft slechts enkele uren nodig. In het jaarbeeld staat dat actoren snel misbruik maken van gepubliceerde kwetsbaarheden. Ook wanneer de aanvaller op minder snel succes uit is, bijvoorbeeld voor spionage, kan snelle detectie de schade beperken."

Verhoog uw weerbaarheid direct! 

SAM Cyber Alarm

Deze website maakt gebruik van twee type cookies: voor de juiste vormgeving en het gebruik van geanonimiseerde bezoekstatistieken via Google Analytics. Meer informatie kunt u vinden in ons Privacy Beleid.