Beperk de
gevolgen van phishing.

Beperk de gevolgen van phishing binnen jouw organisatie met SecureMe2 Cyberalarm. Doordat Cyberalarm alarm slaat bij een phishing aanval en ander kwaadaardig verkeer kan iedereen in jouw organisatie veilig internetten.

Beveilig jouw organisatie voordat het te laat is.

Wij maken cyberweerbaarheid toegankelijk en betaalbaar.

Een keer vergeten een update te draaien of vergeten om een goed wachtwoord in te stellen kan grote consequenties hebben. Het is daarom voor elke bedrijf van levensbelang dat je blijft opletten wat er in jouw netwerk gebeurt.

Wat is Phishing

Iedereen is doelwit van Phishing, dat kan zijn via mail, sms met een linkje, via de telefoon of door het gokken van passwoorden. Het doel is of om toegang te krijgen tot gevoelige data of bankgegevens of om programma’s te installeren om een laptop of bedrijf te gijzelen.

Hoe bescherm ik mij?

In alle phishing gevallen is IT betrokken. Er zijn veel manieren om dat te beveiligen, je kan mensen opleiden, je kan de werkplek beveiligen, je kan netwerk anders inrichten, etc. mogelijkheden te over. 

Secureme2 is het digitale equivalent van een camera, receptioniste of brandalarm. Een cyberalarm die je laat weten wanneer er wat verdachts gebeurd in je netwerk zodat je kan ingrijpen. Zo makkelijk is dat.

Probeer
Cyberalarm
nu gratis.

Stel je IT-landschap veilig en voorkom phishing.

Eenvoudig in gebruik

Met Cyberalarm kun je elk netwerk monitoren, onafhankelijk van complexiteit en zonder extra training.

Uitgebreide Threat Intelligence

Cyberalarm is aangesloten op de beste bronnen van nieuwe IT gevaren van het internet, door deze bronnen te combineren blijf je hackers een stap voor.

Gedetailleerde analyse

Integreer cyberveiligheid in processen door alarmen analyse, vind trends en maak eenvoudig rapporten, zonder dat er training nodig is. Je bent aantoonbaar In-Control.

Geeft precies het inzicht dat we
als organisatie nodig hebben

5/5

“Het werkt heel goed. Zo detecteerde het systeem bijvoorbeeld direct ook een netwerkprinter die vanuit Oekraïne werd benaderd via een openstaande poort . Achteraf viel de impact mee, maar dat had ik zonder deze oplossing nooit gezien.”

Maasstad Ziekenhuis
Maasstad Ziekenhuis

John (teamlead)

Stel je vraag
aan Alexander.

Alexander Zwiep

085-060 5424