Vertrouwen mag niet beschaamd worden

Overheden en gemeentes weten als geen ander dat het beschermen van de (bijzondere) gegevens van burgers hun primaire verantwoordelijkheid is. Toch zien we dat de bescherming tegen cybercriminaliteit niet voldoende is geborgd. We lezen te vaak in de media dat er toch data op straat kwam te liggen. Dat wil je voorkomen. 

Bewijs dat u in-control bent

Met het SAM Cyber Alarm kan een organisatie actief bewaken of alle organisatorische en technische maatregelen werken zoals bedoeld. En als dat niet het geval is zal SAM afwijkend (mogelijk kwaadaardig) verkeer detecteren en direct een alarm uitsturen.

SAM helpt hiermee om de gegevens van burgers te beschermen tegen diefstal en voorkomt grote incidenten.

Stel 3 vragen:

Nationaal Cybersecuritybeeld 2020:

"Snelle detectie kan gevolgen beperken, maar over het algemeen duurt het lang. Het vroegtijdig detecteren van aanvallen is een basismaatregel. Des te eerder, des te beter. Dat blijft echter voor veel organisaties een complexe opgave."

"Volgens een onderzoek was in 2019 de gemiddelde detectietijd van een aanval 56 dagen. Deze gemiddelde detectietijd is niet in verhouding met de snelheid waarmee een aanvaller zijn doel kan bereiken. Die heeft slechts enkele uren nodig. In het jaarbeeld staat dat actoren snel misbruik maken van gepubliceerde kwetsbaarheden. Ook wanneer de aanvaller op minder snel succes uit is, bijvoorbeeld voor spionage, kan snelle detectie de schade beperken."

Verhoog uw weerbaarheid direct! 

SAM Cyber Alarm

Deze website maakt gebruik van twee type cookies: voor de juiste vormgeving en het gebruik van geanonimiseerde bezoekstatistieken via Google Analytics. Meer informatie kunt u vinden in ons Privacy Beleid.