Over Ons

SecureMe2 BV is opgericht in 2016 door het ontstaan van een behoefte bij het MKB aan hoogwaardige bescherming tegen cybercriminaliteit. Door het aanbieden van deze technologie op een simpele manier en tegen lage kosten kunnen nu ook kleinere organisaties zich veel weerbaarder maken tegen de alsmaar groter wordende digitale dreiging.

De oprichters van SecureMe2 zijn Alexander Zwiep, Hans van Beek en Aad van Boven. Alle drie zijn sinds het begin betrokken bij de groei van de organisatie.

Missie en visie

De missie van SecureMe2 is om organisaties weerbaarder te maken tegen de digitale dreigingen door het inzetten van slimme technologie op een zeer toegankelijke manier.

Werken bij SecureMe2

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die toegevoegde waarde kunnen leveren aan de kwaliteit en de groei van het bedrijf. Denk je dat je daar een rol in kunt spelen neem dan contact op met ons op. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Ons kantoor

We zijn met ons kantoor gevestigd in Rijen in Noord-Brabant. In het Crown Business Center zitten we midden tussen onze klanten en kunnen we nog uitbreiden. Met voldoende parkeergelegenheid, ruimtes om klanten en gasten te kunnen ontvangen en een goed restaurant.

AP-92