U heeft gegevens van uw klanten nodig

Als financiële dienstverlener kunt u niet zonder detailinformatie van uw klanten. En die gegevens moeten met grote zorg beschermd worden tegen onbevoegd gebruik. Misbruik betekent direct dat uw klanten niet meer het vertrouwen in uw organisatie zullen hebben. Imago schade en inkomstenderving ligt op de loer.

Aantoonbaar effectief

Met het SAM Cyber Alarm kunt u actief bewaken of alle organisatorische technische maatregelen werken zoals bedoeld. En als dat niet het geval is zal SAM afwijkend (mogelijk kwaadaardig) verkeer detecteren en direct een alarm uitsturen.

SAM helpt hiermee om de gegevens van uw klanten te beschermen tegen diefstal en voorkomt dat u aansprakelijk gesteld kan worden.

Met het SAM Cyber Alarm

Nationaal Cybersecuritybeeld 2020:

"Snelle detectie kan gevolgen beperken, maar over het algemeen duurt het lang. Het vroegtijdig detecteren van aanvallen is een basismaatregel. Des te eerder, des te beter. Dat blijft echter voor veel organisaties een complexe opgave."

"Volgens een onderzoek was in 2019 de gemiddelde detectietijd van een aanval 56 dagen. Deze gemiddelde detectietijd is niet in verhouding met de snelheid waarmee een aanvaller zijn doel kan bereiken. Die heeft slechts enkele uren nodig. In het jaarbeeld staat dat actoren snel misbruik maken van gepubliceerde kwetsbaarheden. Ook wanneer de aanvaller op minder snel succes uit is, bijvoorbeeld voor spionage, kan snelle detectie de schade beperken."

Verhoog uw weerbaarheid direct! 

SAM Cyber Alarm

Deze website maakt gebruik van twee type cookies: voor de juiste vormgeving en het gebruik van geanonimiseerde bezoekstatistieken via Google Analytics. Meer informatie kunt u vinden in ons Privacy Beleid.