Advanced Malware Threat Detection

Moderne datacenters leveren meer dan CPU-cycles en opslag alleen. Meer en meer moeten zij zich onderscheiden met extra diensten die het gemak en veiligheid van de systemen verhogen. Klanten gaan er impliciet van uit dat ze geholpen worden met de beschikbaarheid en performance van hun applicaties. Maar beschermt u ook hun datastromen? 

Ontzorging voor uw klanten

Met het SAM Cyber Alarm kunt eenvoudig op basis van virtuele appliances deze dienst aanbieden aan uw klanten. Daarmee helpt u de weerbaarheid van de klant, kunt u meer omzet genereren en incidenten voor zijn. Ontzorging en voorspelbaarheid is voor uw klant van groot belang. Met SAM kunt u ze dat bieden.

Stel 3 vragen:

Nationaal Cybersecuritybeeld 2020:

"Snelle detectie kan gevolgen beperken, maar over het algemeen duurt het lang. Het vroegtijdig detecteren van aanvallen is een basismaatregel. Des te eerder, des te beter. Dat blijft echter voor veel organisaties een complexe opgave."

"Volgens een onderzoek was in 2019 de gemiddelde detectietijd van een aanval 56 dagen. Deze gemiddelde detectietijd is niet in verhouding met de snelheid waarmee een aanvaller zijn doel kan bereiken. Die heeft slechts enkele uren nodig. In het jaarbeeld staat dat actoren snel misbruik maken van gepubliceerde kwetsbaarheden. Ook wanneer de aanvaller op minder snel succes uit is, bijvoorbeeld voor spionage, kan snelle detectie de schade beperken."

Verhoog uw weerbaarheid direct! 

SAM Cyber Alarm

Deze website maakt gebruik van twee type cookies: voor de juiste vormgeving en het gebruik van geanonimiseerde bezoekstatistieken via Google Analytics. Meer informatie kunt u vinden in ons Privacy Beleid.