Verhoog jouw cybersecurity.

De cybersecuritymarkt is zeer uitgebreid en gecompliceerd. Het kiezen van de verkeerde oplossing kan ervoor zorgen dat je nog steeds niet afdoende bent beveiligd. Om bedrijven te helpen zijn er 4 basis stappen gedefinieerd  om een organisatie goed te beschermen.

1. Professioneel beheer

Zorg dat je IT inclusief werkplekken, cloud, netwerk en applicaties professioneel worden beheerd en regelmatig geüpdatet.

2. Werkplekken beveiligen

Beveilig digitale werkplekken en mobiele telefoons en zorg dat incidenten snel worden afgehandeld.

3. Back-up oplossing

Zorg voor een professionele back-up oplossing. Als je back-up niet gecompromitteerd kan worden kan je altijd terug naar een veilig status.

4. Netwerk scans

Zorg dat je weet wat er in je netwerk gebeurd zodat je niet verrast wordt en scan op kwetsbaarheden.

Wij maken cyberweerbaarheid toegankelijk en betaalbaar.

In alle phishing en ransomware aanvallen is IT betrokken. Er zijn veel manieren om dat te beveiligen, je kan mensen opleiden, je kan de werkplek beveiligen, je kan netwerk anders inrichten, etc. mogelijkheden te over. 

Secureme2 is het digitale equivalent van een camera, receptioniste of brandalarm. Een cyberalarm die je laat weten wanneer er wat verdachts gebeurd in je netwerk zodat je kan ingrijpen. Zo makkelijk is dat.

Probeer
Cyberalarm
nu gratis.

Stel je IT-landschap veilig en voorkom phishing.

Eenvoudig in gebruik

Met Cyberalarm kun je elk netwerk monitoren, onafhankelijk van complexiteit en zonder extra training.

Uitgebreide Threat Intelligence

Cyberalarm is aangesloten op de beste bronnen van nieuwe IT gevaren van het internet, door deze bronnen te combineren blijf je hackers een stap voor.

Gedetailleerde analyse

Integreer cyberveiligheid in processen door alarmen analyse, vind trends en maak eenvoudig rapporten, zonder dat er training nodig is. Je bent aantoonbaar In-Control.

Geeft precies het inzicht dat we
als organisatie nodig hebben

5/5

“Het werkt heel goed. Zo detecteerde het systeem bijvoorbeeld direct ook een netwerkprinter die vanuit Oekraïne werd benaderd via een openstaande poort . Achteraf viel de impact mee, maar dat had ik zonder deze oplossing nooit gezien.”

Maasstad Ziekenhuis
Maasstad Ziekenhuis

John (teamlead)

Stel je vraag
aan Alexander.

Alexander Zwiep

085-060 5424